nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitvaart Vakbeurs van 28 t/m 30 september 2016

22 juni 2015


De Uitvaart Vakbeurs, die elke vier jaar georganiseerd wordt op initiatief van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU), wordt in 2016 gehouden van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september 2016.

Dat maakte Peter van Wijk, voorzitter van de VTU, bekend tijdens de druk bezochte VTU-Haringparty in Katwijk op 18 juni. De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt – net als in 2012 – gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem.

“Met zo’n 9.500 bezoekers en 262 exposanten uit verschillende landen was de Uitvaart Vakbeurs een succes”, vertelt Peter van Wijk, voorzitter van de VTU. “De reacties van zowel bezoekers als exposanten waren stuk voor stuk erg positief. Voor 2016 streven we er opnieuw naar om zoveel mogelijk verschillende zakelijke disciplines uit de (internationale) uitvaartbranche bij elkaar te brengen. Een breed aanbod uit binnen- en buitenland is belangrijk. Onze beurscommissie is al maanden hard bezig, waarbij nu ook de invulling en de inschrijving centraal staan. Zodra meer bekend is, laten wij dat uiteraard direct weten.”

Inschrijving exposanten

De inschrijving voor Uitvaart Vakbeurs 2016 start op 16 september 2015, in eerste instantie exclusief voor VTU-leden. Exposanten kunnen zich dit keer, anders dan vier jaar geleden, uitsluitend online inschrijven. Hiervoor gaat in september een speciale website van de organisatie ‘live’.

Uitvaart Vakbeurs 2016

De Uitvaart Vakbeurs 2016 wordt gehouden op initiatief van de VTU; de organisatie ligt bij de Evenementenhal Gorinchem. De VTU is sinds 1993 dé belangenorganisatie voor toeleveranciers voor de uitvaartbranche. De Evenementenhal Gorinchem – onderdeel van de Van der Most Groep – is met 4.000 gratis parkeerplaatsen uitstekend bereikbaar en ligt direct naast de A15 (Franklinweg 2).

Blijf op de hoogte

Om iedereen op de hoogte te houden van al het beursnieuws zal BV Uitvaart.Com bezoekers informeren via haar eigen beurssite Uitvaartbeurs.nl en haar Twitter account Uitvaart2016. Voor exposanten biedt Uitvaartbeurs.nl diverse mogelijkheden om voor, tijdens en na de beurs goed in beeld te komen bij de beursbezoekers!

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >