nieuws

Facultatieve
Sponsors

Digitaal herinneringsboek met persoonlijke afscheidsceremonie

20 juli 2016

Als eerste crematorium in de Achterhoek en de Liemers biedt Yarden Crematorium Slangenburg een uniek digitaal herinneringsboek aan.

Het herinneringsboek is waardevol voor nabestaanden en bestaat uit een gepersonaliseerde omslag met een beeldscherm erin verwerkt. Hiermee kan de afscheidsplechtigheid digitaal worden afgespeeld, zonder afspeelapparatuur.

Enkele jaren terug was het nog niet zo gebruikelijk om beeld- of geluidsopnames van een uitvaart te maken. De laatste jaren is dit gelukkig aan het veranderen en ervaren nabestaanden het als heel prettig om de plechtigheid nog eens te beluisteren of terug te kijken. Yarden is van mening dat dit persoonlijke herinneringsboek kan bijdragen aan een goed afscheid. En dat is belangrijk, want een goed afscheid helpt je verder.

Funeral Media heeft het herinneringsboek ontwikkeld en in samenwerking met medewerkers van crematorium Slangenburg verder vormgegeven. Vanaf 15 juli kunnen (uitsluitend) opdrachtgevers van een uitvaart voorafgaand aan de plechtigheid een herinneringsboek bestellen. Voor meer informatie: Yarden Crematorium Slangenburg, 0314 345 774 of cre.slangenburg@yarden.nl.

Over Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >