nieuws

Facultatieve
Sponsors

De regie over het eigen levenseinde?

29 september 2014

Op zondagmiddag 19 oktober vindt er een themamiddag plaats over het eigen levenseinde en de mogelijke regie daarover. Niet alleen de keuze voor de regie van de betreffende persoon komt die middag aan de orde maar ook de impact voor de nabestaanden bij overlijden door euthanasie of zelfdoding. Enkele mensen vertellen uit eigen ervaring over die impact en willen daarover graag het gesprek aangaan met de aanwezigen.

De middag wordt georganiseerd door levenseinde- en uitvaartbegeleider Frank Vandendries in samenwerking met Stichting Horizon (www.horizontilburg.nl), lotgenotengroep voor nabestaanden na zelfdoding.

Voor meer informatie over het programma: www.atlaslevenseinde-uitvaart.nl Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden via info@atlaslevenseinde-uitvaart.nl

U bent welkom in Andante Café voor een kopje koffie en thee. Om 13.30 uur is de aanvang tot ongeveer 16.00 uur. Daarna kunnen we nog tot 17.00 uur napraten voor degene die dat wensen. Het adres van Andante café is Karel Boddenweg 5 in Tilburg (Crematorium Tilburg).

Het Andante café is die dag al open vanaf 10.00 uur. Wandelt u in het afscheidspark omdat u een bezoek brengt aan uw overleden dierbare loop dan eens binnen in het Andante Café alleen of samen met familie en vrienden.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >