Vind een onderneming of instelling

Zoek op naam/zoekwoord:   en/of plaats: Zoek >

Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Monumentaal – optimale dienstverlening regio Arnhem

Contactgegevens:

BezoekadresWaterbergseweg 18
6815AP Arnhem
PostadresWaterbergseweg 18
6815AP Arnhem
 
Telefoon026 - 445 63 47
Fax026 - 445 75 25
E-mailinfo@moscowa.nl
Webwww.moscowa.nl
Omschrijving:

Begraafplaats & Crematorium Moscowa - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - is een echt Arnhems gedenkpark. Bij binnenkomst valt direct de indrukwekkende cirkelvorm op, het zogenoemde Boerbooms Rond. Ook het grote kruis valt op. Het zijn slechts enkele bijzondere kenmerken van de karakteristieke begraafplaats, waar veel mogelijk is. Zo heeft Moscowa een algemeen, een rooms-katholiek- en een islamitisch gedeelte.

Naast klassieke monumenten is er ook veel ruimte voor moderne monumenten. Het gedenkpark beschikt over verschillende urnentuinen en columbaria, elk met een eigen stijl. In de urnentuinen zijn veel monumenten te vinden die het leven van een overleden geliefde krachtig verbeelden. Ook zijn er diverse strooivelden, waarbij een centraal gedenkmonument opgericht. Tevens zijn er 'in memoriam' - monumenten, waar u een persoonlijk naamplaatje kunt laten aanbrengen. Wat u ook kiest; er is altijd een mooi plekje te vinden.

Uniek is de Moscowa-urn, een exclusieve piramidevormige urn, afgeleid van de puntige Berken- en Lindenzaal. Deze urn kunt u bekijken in de toonzaal. Uiteraard vindt u daar ook tal van andere urnen, sieraden en herdenkingsmonumenten.

Het gedenkpark is er voor iedereen; ongeacht uw woonplaats of verzekering kunt u voor Moscowa kiezen. Maak eens een wandeling over het gedenkpark en bekijk de mogelijkheden. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.


Video:
Video Begraafplaats & Crematorium Moscowa

Foto's:
          
Kaart & route:

Route vanaf:

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >