nieuws

Facultatieve
Sponsors

Uitgeverij ZorgNa in de clinch met voormalig partner Closure

6 juni 2020

Uitgeverij ZorgNa is leverancier van allerlei publicaties op het gebied van Nazorg. Van de handige nazorkboekjes tot een online portal Nabes die nabestaanden helpt bij de afwikkeling van de nalatenschap. ZorgNa onderzocht samenwerking met Closure, een met prijzen overladen start-up die nabestaanden helpt me het opzeggen van abonnementen na overlijden. Twee partijen actief op het gebied van nazorg, dat zou een ideale match kunnen zijn. Dus startten beide partijen een samenwerking. Maar blijkens een speciale mailing van Peter van der Pol, eigenaar van ZorgNa lijkt daar abrupt een einde aan gekomen. ZorgNa waarschuwt voor misleiding door Closure. Lees hier de speciale mailing aan uitvaartondernemer die ZorgNa verstuurde.

Geachte relatie,

Ongetwijfeld werkt u al jaren met onze gids voor nabestaanden Zorgen erna. En mogelijk werkt u al met de modernere online versie Nabes, de meest complete dienst die nabestaanden in hun eigen tempo met een eigen dossier helpt om een nalatenschap af te wikkelen en zeer eenvoudig abonnementen op te zeggen. En daar zijn wij blij om.

Uitgebreide online service
Dagelijks werken we aan de verbetering van onze online diensten. Binnenkort komen we zelfs met een sterk uitgebreide versie van Nabes, die we Nabestaandendesk.nl noemen. Dit wordt een toegankelijkere en nog gebruiksvriendelijkere site dan u al gewend was.

Mogelijke misleiding en naamkaping
Echter, in het proces naar onze nieuwe site toe hebben wij onderzocht of er een samenwerking mogelijk was met een bedrijf dat opereert onder de naam Closure. Bij die beoogde samenwerking hebben wij helaas moeten constateren dat dit bedrijf op ontoelaatbare wijze is omgegaan met interne informatie van Zorgna, die Zorgna vertrouwelijk had verstrekt. Hiermee hebben zij misbruik gemaakt van ons vertrouwen. Op dit moment constateren wij zelfs dat deze partij onze naam en onze productnamen onrechtmatig gebruikt om eigen diensten te verkopen. Wij wijzen u er daarom expliciet op dat van een samenwerking van ons met dit bedrijf geen sprake is. Ook is er geen sprake van een product van dit bedrijf dat Zorgna ondersteunt of door Zorgna geschikt is bevonden. Inmiddels hebben we zoveel mogelijk passende stappen ondernomen. Overigens willen we benadrukken wij dat er nimmer vertrouwelijke klantinformatie is verstrekt of gedeeld.

Compensatie
Zorgna is al vele jaren actief in de branche en we zijn daarom zeer zuinig op onze reputatie. We vinden het heel vervelend dat de informatie die wij aan voorgenoemd bedrijf hebben verstrekt, is misbruikt. Bent u benaderd of bent u – op welke wijze ook – met deze partij in zee gegaan en voelt u zich gedupeerd? Dan komen we graag met u in contact. We bieden u dan ook graag een regeling aan om onze reputatie te herstellen. Ook worden wij graag op de hoogte gehouden als u in de toekomst met iets te maken krijgt dat u niet vertrouwt.

Persoonlijk contact
Het spreekt voor zich dat een dergelijke complexe situatie zich moeilijk in een brief laat samenvatten. Om deze reden leggen we het met alle liefde verder uit in een persoonlijk contact. U kunt ons hiervoor altijd bellen of mailen op onderstaand adres. Gezien de omstandigheden zullen we ook dit weekend voor u bereikbaar zijn. In de komende weken zult u nog nader geïnformeerd worden. Dan zullen we ook meteen uitleg geven over onze vernieuwde versie Nabestaandendesk.nl.

Met vriendelijke groet,


Peter van der Pol
Directeur

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >