nieuws

Facultatieve
Sponsors

Gedenkavond Westerveld op vrijdag 1 november 2019

18 oktober 2019

Gezamenlijk herdenken

Op vrijdag 1 november organiseert Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Duin en Kruidbergerweg 2-6, Driehuis) een gedenkavond. Van 18.30 tot 20.00 uur biedt Westerveld de gelegenheid om gezamenlijk te herdenken en in het verlichte park een kaarsje op te steken. Ook is er een sfeervolle wandelroute met
daarlangs troostrijke gedichten en wordt op verschillende plaatsen live muziek verzorgd. Iedereen is
welkom.

Gezamenlijk herdenken

“We organiseren onze gedenkavond nu een aantal jaar en het begint echt een traditie te worden”, vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld. “We merken dat steeds meer mensen jaarlijks terugkomen en weer andere mensen meenemen. De saamhorigheid, maar ook de muziek, gedichten en het kaarslicht zorgen voor een bijzondere sfeer. Het betekent veel voor mensen, de avond biedt troost, en wij zijn erg dankbaar het weer te mogen organiseren”.

Voor wie steek jij een kaarsje op?

Op zaterdag 2 november zendt KRO-NCRV het tv-programma ‘Voor wie steek jij een kaarsje op’ uit, waarin nabestaanden mooie verhalen vertellen over hun dierbaren. Tijdens de gedenkavond worden hiervoor opnamen gemaakt.

Westerveld

Westerveld - een Rijksmonument - is een van de oudste particuliere begraafplaatsen van ons land (1888) én het eerste crematorium van Nederland (1913). Het prachtige gedenkpark ligt in een duingebied heeft een haast on-Nederlandse uitstraling. Begraafplaats & Crematorium Westerveld is een gedenkpark met een indrukwekkende historie en monumentale uitstraling, maar ook met de meest moderne dienstverlening die alert inspeelt op alle wensen.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >