nieuws

Facultatieve
Sponsors

Wereldlichtjesdag Bommelerwaard 2018

15 oktober 2018

Elke 2e zondag van december worden om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aangestoken om alle overleden kinderen te herdenken. In Zaltbommel wordt de mogelijkheid geboden om ook mee te doen, dit jaar op 9 december.

Wereldlichtjesdag Bommelerwaard is een bijzonder samenzijn voor iedereen uit de regio. Met muziek, mooie teksten en heel veel brandende kaarsen worden alle kinderen in het Licht gezet. We delen het verdriet en voelen ons met elkaar verbonden. En het maakt daarbij niet uit hoe oud je kind was en hoe lang het geleden is dat het is overleden. Je kind blijft immers voor altijd in je hart.

Wanneer ik
een lichtje aansteek
voel ik je
even dichtbij

wanneer ik
een lichtje aansteek
is het even
niet zo koud in mij

Ik steek een lichtje aan
voor jou
mijn ster, mijn lief
mijn kind

Ik steek een lichtje aan
en denk
aan jou

Locatie

De Wereldlichtjesdag vindt plaats op de algemene begraafplaats "Nieuwe Tijningen" Plaatsmajoor 2, in Zaltbommel. Als het mogelijk is vindt de herdenking buiten plaats. Kleedt u dus lekker warm aan! Bij regen en/of harde wind kunnen we binnen in de aula terecht.

Aanmelden

In verband met het voorlezen van de namen van de kinderen en de aanschaf van warme dranken, ontvangen we graag vooraf uw aanmelding. U kunt uzelf en uw familie aanmelden via de website www.wereldlichtjesdagbommelerwaard.nl.

Het programma

18.00 uur - Ontvangst
19.00 uur - Aansteken van de kaarsen en oplezen van de namen van de kinderen
19.30 uur - Dankwoord en aansluitend gelegenheid tot napraten
20.00 uur - Afsluiting

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >