nieuws

Facultatieve
Sponsors

UITNODIGING: Waar ben je?

Inspirerende ontmoeting ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal.

7 augustus 2018

Op vrijdag 21 september 2018 is het precies 15 jaar geleden dat Wilma van Opstal is gestart met haar uitvaartonderneming. Een gedenkwaardige dag die wij als team niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan.

Op 21 september 2003 was Manu Keirse de gewaardeerde spreker bij de openingsbijeenkomst en we zijn zeer verheugd dat hij ook nu weer zijn bijdrage wil leveren aan deze bijzondere dag. Manu Keirse is emeritus-hoogleraar, doctor in de geneeskunde, klinisch psycholoog en één van dé specialisten in België en Nederland als het over verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. (Van zijn boeken zijn wereldwijd al vele honderdduizenden exemplaren verkocht.)

Naast het verhaal van Manu Keirse, zal Tinka van Holthe, een van onze uitvaart- en rouwbegeleidsters, op 21 september het nachtboekje en filmpje ‘Waar ben je?’ presenteren. Dit is het vervolg op het succesvolle zakboekje en filmpje ‘Doorleven, hoe doe je dat’. Beiden een project voor Stichting Rouwgroep Breda. (Het filmpje is op de Facebookpagina van de Rouwgroep al meer dan 320.000 keer bekeken en) We hopen met het nieuwe project “Waar ben je” ook weer veel mensen een hart onder de riem te kunnen steken.


Met ons 15-jarig jubileum willen we de door ons opgerichte Stichting Rouwgroep Breda extra aandacht geven. Om nieuwe projecten uit te kunnen werken vragen we €10 entree. Hiervoor krijgt iedere bezoeker het nachtboekje ‘Waar ben je?’ ter waarde van €5. De andere €5 doneren we aan de Stichting. Zo kunnen we mensen een steuntje in de rug geven bij het doorleven van rouw, gemis en verdriet.

Waar en wanneer:
Vrijdag 21 september 2018.
Aanvang: 10.30 uur
Locatie: De kerk van Effen, Effenseweg 3 in Breda.

Programma:
– 10.00 uur: Ontvangst
– 10.30 uur:
– Welkom door Wilma van Opstal
– Presentatie nachtboekje en filmpje ‘Waar ben je?’ door Tinka van Holthe
– Manu Keirse vertelt
– Afsluiting door Wilma van Opstal

Tot 13:30 uur is er vervolgens een informeel samenzijn en gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden via mail of bel/app met 076-5201799 of 06-51293535.

De dames van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal zien uit naar uw komst!


De Dames van Uitvaartonderneming Wilma van Opstal

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >