nieuws

Facultatieve
Sponsors

PC Uitvaart haakt in op verkiezingen

22 maart 2018


Er viel gisteren veel te kiezen in Amsterdam. Maar voor de liefhebbers van keuzes maken houdt het nog niet op. PC Uitvaart haakt vandaag in met een nieuwe campagne waarin ze Amsterdammers uitnodigen om ook na te denken over de keuzes omtrent hun uitvaart.

“Het kopje koffie en plakje cake na de uitvaart is nog steeds geliefd, maar bij PC zijn er veel meer mogelijkheden om een uitvaart een persoonlijke tint mee te geven. Van anti-pasti tot roti en ook halal of een high-tea behoren tot de mogelijkheden. Ook als het om vervoer gaat zien we dat er meer vraag is naar variatie. In plaats van een rouwstoet kun je bij PC ook een rouwvaart maken langs de Amsterdamse grachten. Daarnaast zien we dat mensen naast de traditionele koffietafel in de rouwkamer nu regelmatig een meer uitbundig feest kiezen op onze locatie.”, licht woordvoerder Saskia Dingemans toe.

De campagne is gisteravond, na het sluiten van de stemlokalen, afgetrapt door lokaal de verkiezingsborden te ‘kapen’. Op de posters prijken uitvaartopties als “koffietafel of draaitafel”, “roti of halal”, “kerkkoor of hardcore”, “koffie of kopstoot” en ”rouwzwart of rood-wit”. Met de laatste variant haakt PC in op de kleuren van AJAX. Op Westgaarde heeft PC zelfs een AJAX uitstrooiveld.

De campagne stimuleert Amsterdammers naar pc.nl te gaan om hun persoonlijke wensen vast te leggen in een uitvaartwensen formulier.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >